‘BIAR TAK COMEL TAPI HATI BAIK’ – LARA ALANA DIKRITIK TIDAK COMEL, INI RESPON PEDAS AWAL ASHAARI

Lara Alana bukan satu nama yang asing lagi bagi peminat tempatan. Mempunyai jumlah pengikut seramai 3.1 juta di Instagram, Lara boleh dikatakan dikenali ramai sehingga dilantik menjadi duta produk barangan kanak-kanak.

Semalam, melalui laman Instagram Lara yang dikendalikan kedua ibu bapanya, Lara memuat naik video menerima kejutan daripada Johnsons Baby Malaysia sempena meraikan 125 tahun mereka. Namun, terdapat satu komen ‘biadap’ yang menarik perhatian netizen.

Lara Alana dapat kejutan

Sempena meraikan jenama ini yang ke 125 tahun, Lara Alana telah mendapat kejutan berupa hamper dihiasi belon yang cantik. Bukan main seronok lagi Lara Alana tau!

Namun seperti biasa, ada sahaja komen negatif yang dilemparkan kepada si comel ini. Dan ini respon balas Awal Ashaari/Scha Alyahya.

Tak comel mana pun, macam-macam dapat

Respon Awal/Scha

Komen dihentam netizen

Sumber : Instagram Lara Alana

Dapat Surat LHDN, Reaksi Lara Alana Buat Netizen Terhibur

Anak kepada pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya, Lara Alana sememangnya antara anak artis yang sering mendapat perhatian. Tidak hairanlah, si comel ini mempunyai pengikut yang ramai di laman Instagram. Semua sedia maklum, Lara sering muncul di kaca TV sebagai duta beberapa produk. Baru umur 3 tahun, sudah pandai cari duit tau!

Terbaru, Lara berkongsi reaksinya mendapat surat dari LHDN. Memang ramai juga netizen terhibur dengan mimik muka dia. Tak sangka pula, kecil-kecil pun dah kena bayar cukai.

Dapat hadiah dari leman

Menerusi post terbaru di laman Instagram Lara Alana, dia berkongsi video mendapat surat dari LHDN. Ramai yang terhibur apabila singkatan LHDN itu ditukar kepada nama orang. Memang lawak reaksi muka Lara yang memegang surat LHDN. Adoi

Netizen terhibur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*